Skip to content

Bijeenkomst ‘Sociale Veiligheid’ in Leveroy: herken risico’s en vergroot weerbaarheid

Redactie

De afdeling Leveroy van De Zonnebloem organiseert op woensdag 2 oktober een speciale bijeenkomst getiteld “Sociale Veiligheid“. Deze middag is onderdeel van de landelijke Week tegen Eenzaamheid en richt zich op alle inwoners van Leveroy, met name de ouderen. De bijeenkomst begint om 14.00 uur in gemeenschapshuis De Pestoeërskoel en duurt ongeveer twee uur.

Sociale Veiligheid

Uit gesprekken in de gemeenschap is gebleken dat er veel zorgen bestaan over nieuwe vormen van criminaliteit, zoals babbeltrucs, nepagenten en bankpasfraude. Dit zijn situaties die helaas steeds vaker voorkomen en niemand kan uitsluiten dat het hen niet zal overkomen. Juist door kennis en bewustwording kan het gevoel van veiligheid vergroot worden, wat bijdraagt aan het verminderen van eenzaamheid.

De bijeenkomst is dan ook niet bedoeld om angst te zaaien, maar juist om herkenning en weerbaarheid te bevorderen. De Zonnebloem is verheugd dat de wijkagent en medewerkers van de Rabobank hun medewerking verlenen. Zij zullen presentaties geven, informatiemateriaal uitdelen en vragen van de aanwezigen beantwoorden.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en aanmelden is niet nodig. De bestuursleden van De Zonnebloem, afdeling Leveroy, kijken ernaar uit om je op 2 oktober te ontmoeten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler

Advertentie

Advertentie