Skip to content

Energizer niet meer open tijdens Weert kermis

Redactie
1 oktober 2024 | 12:30

De Energizer gaat niet meer open op de Weerter kermis. Sins zondagavond heeft de attractie te maken met technische problemen.

Kermis

Nadat gisteren de verwachting was dat de attractie in de loop van maandag weer open zou gaan, is het helaas niet gelukt om de problemen te verhelpen. Dat maakt de organisatie van de kermis zojuist bekend. ”Helaas heeft de Energizer te maken met een technische storing die moeilijker te verhelpen is dan gedacht. Ondanks alle inspanningen, kan de attractie niet meer in actie komen tijdens Kermis Weert 2024.”

Het gaat om een 17,5 meter hoge draaiende arm met aan het uiteinde een draaiende rad. Daar hangen zes kantelende gondels aan met elk vijf zitplaatsen. Per rit is er plek voor dertig passagiers. De attractie staat op de Nieuwe Markt.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ik vindt het triest voor de familie Moonen,en voor de kermis bezoekers, hoop dat ze de atractie weer in orde kunnen krijgen voor de kermis Nijmegen,aankomend weekend groet Rene een groot kermis liefhebber.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_01 Schutterij St Odilia Ospeldijk haalt oud ijzer op
Of breng het naar het Odiliahome
1 oktober 2024 | 15:00
Dusseldorf
De excursie is op 12 oktober
1 oktober 2024 | 13:00
Fietsbrand-Overweertstraat-Weert-V1
Brandpreventieweken in oktober
1 oktober 2024 | 11:00

Advertentie