Skip to content

Ga mee op architectuurexcursie naar Düsseldorf

Redactie

De jaarlijkse architectuurexcursie van Stichting Architectuurlijk Weert vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 oktober. De excursie gaat dit jaar naar Düsseldorf, waar een bezoek wordt gebracht aan de zogenaamde blauwe en groene as. Düsseldorf was en is een levendige stad, het economisch en cultureel centrum van de deelstaat Nord-Rhein Westfalen. De moderne architectuur weerspiegelt haar centrumfunctie.

Stichting Architectuurlijk Weert

Programma
De verzamellocatie op 12 oktober is om 10.45 uur bij Kupers Touringcars aan de Kelvinstraat 1. Hier kun je ook jouw wagen of fiets parkeren op het bedrijfsterrein. Vertrek is om 11.00 uur, aankomst in Düsseldorf Medienhafen rond 12.30 uur.

In de middag ga je wandelend langs The Cradle (van HPP Architekten, een opmerkelijke houten gevel met hybride constructie-elementen); Stadsgraben en Kö-Bogen II (van Van Ingenhoven Architecten, de grootste groene gevel van Europa); Gustav-Gründgens Platz; Dreischeibenhaus en Schauspeilhaus. Rond 17.00 uur vertrekt de bus weer naar Weert, waar deze omstreeks 18.30 uur zal arriveren.

Kosten
Je kunt aan deze excursie deelnemen door vóór 10 oktober € 45,- per persoon over te maken op bankrekening NL 07 ABNA 0847560244 t.n.v. Stichting Architectuurlijk Weert onder vermelding van je emailadres en ‘exc24’. Het maximum aantal deelnemers is 45.

Onderweg is er een koffiepauze, maar je moet zelf voor een lunchpakket zorgen. En vergeet niet je identiteitskaart of paspoort mee te nemen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie