Skip to content

Hele maand oktober inzameling kinderkleding

Redactie
2 oktober 2024 | 15:43

Al een paar jaar op rij hebben ze bij de gemeente Nederweert jassen verzameld voor mensen die kwetsbaar zijn en zelf geen jas kunnen betalen. Elk jaar wordt Nederweert verrast door het grote succes van deze actie. Kledingbank Limburg heeft dit jaar vooral behoefte aan kinderkleding. ”Daar stemmen wij onze actie graag op af. We doen daarom een oproep voor kinderkleding van kinderen in de basisschoolleeftijd. Heeft u nog iets liggen waar u afstand van wilt doen? Maak er een ander kind blij mee! Uiteraard blijven jassen (van alle leeftijden) ook welkom!

Jassenactie

Breng naar gemeentehuis of Annie van Roij
Net als voorgaande jaren staat er weer een dekenkist in de hal van het gemeentehuis. In deze kist kun je tijdens openingstijden van het gemeentehuis uw kinderkleding achterlaten. Het is de bedoeling dat je de kinderkleding in een gesloten zak afgeeft. (Kinder)jassen kun je ophangen op de hangers in de kledingkast. Ook kun je alles in Leveroy inleveren, bij Annie van Roij. Haar adres is Dorpsstraat 20.

Kaartje met warme groet
In de kledingkast en bij Annie van Roij liggen kaartjes waarop je een groet kunt schrijven aan degene die de (kinder)jas zal ontvangen. Dus wil je jouw gift een persoonlijk tintje meegeven, schrijf dan iets op het kaartje en doe het in de jaszak. Zeker weten dat er bij de ontvanger een glimlach ontstaat!

Inleverdatum
De actie startte al op dinsdag 1 oktober en eindigt op donderdag 31 oktober. ”Wij zorgen ervoor dat alle donaties (ook die in Leveroy gedaan zijn) bij Kledingbank Limburg terecht komen. Hier wordt een nieuwe eigenaar gezocht voor alle gedoneerde kleding.”

Vragen over deze actie?
Neem gerust contact op met Harold van der Haar via 06-18115295.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30
2024_10_02 Stankhinder Kringgreppel Nederweert-Eind-1
Geen gevaarlijke stoffen waargenomen
2 oktober 2024 | 17:16
politie-stock-1-1
Bij het incident raakte één persoon gewond.
2 oktober 2024 | 17:05
2024_10_02 Kinderboekenweek Burna Nederweert okt 2024-5
Schatpakkers van Pieter Koolwijk
2 oktober 2024 | 16:00

Advertentie