Skip to content

Kinderboekenweek bij Bruna Nederweert

Redactie
2 oktober 2024 | 16:00

De Kinderboekenweek 2024 staat in het teken van Lekker eigenwijs! Kinderboeken zitten vol met sterke personages die ons laten zien hoe leuk het is om lekker te doen wat jij wilt. Van de brutale versjes van Annie M.G. Schmidt tot boeken vol eigenwijze figuren die het op hun eigen manier doen. Van Matilda tot Mees Kees en van de NEEhoorn tot de dappere ridster.

Kinderboekenweek: Lekker eigenwijs!

Ga mee naar werelden waar drie maal drie zes is, waar je niet naar je ouders hoeft te luisteren en waar je de hele dag ijs kunt eten. Duik in een boek en vier het dwars zijn! Deze Kinderboekenweek lezen we boeken over personages die een tikkeltje tegendraads en lekker eigenwijs zijn.

De Kinderboekenweek is de grootste leesbevorderingscampagne voor kinderen in Nederland en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te enthousiasmeren om boeken te lezen. De Kinderboekenweek vindt in 2024 plaats van 2 tot en met 13 oktober.

Geschenk
Het Kinderboekenweekgeschenk Schatpakkers van Pieter Koolwijk wordt cadeau gedaan door de boekwinkel tijdens de Kinderboekenweek bij aankoop van ten minste € 13,50 aan kinderboeken.

Sparen voor de schoolbieb
Bij Bruna Nederweert zijn ze voor meer leeskracht. Bruna wil graag samen met scholen, ouders/verzorgers én kinderen het lezen van kinderboeken stimuleren. Daarom organiseert Bruna wederom de fantastische scholenactie tijdens de Kinderboekenweek: ‘Sparen voor de schoolbieb’. Hierdoor kan iedereen sparen voor de scholier.

Hoe werkt het?
Koop een kinder- of jeugdboek bij Bruna tijdens de Kinderboekenweek tussen 2 en 13 oktober en lever de kassabon in op de school bij de juf of de meester. De school verzamelt alle kassabonnen en komt aan het einde van de actie naar Bruna om de kassabonnen in te leveren. De school ontvangt dan een waardebon en mag bij Bruna voor 20% van het totale kassabonbedrag aan kinderboeken uitzoeken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00
Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30
2024_10_02 Stankhinder Kringgreppel Nederweert-Eind-1
Geen gevaarlijke stoffen waargenomen
2 oktober 2024 | 17:16
politie-stock-1-1
Bij het incident raakte één persoon gewond.
2 oktober 2024 | 17:05

Advertentie