Skip to content

LEADER Weerterland bewonersavond

Redactie

In oktober organiseert LEADER Weerterland drie bewonersavonden. De avonden zijn bedoeld voor inwoners, verenigingen, ondernemers en samenwerkingsverbanden met leefbaarheidsinitiatieven. Op dinsdag 15 oktober om 19.30 uur is er een bijeenkomst bij Ons Boerenerf in Nederweert. Heb je een goed plan voor een project in de gemeente Nederweert waar de omgeving van profiteert? Meld je dan aan.

Subsidieprogramma LEADER

LEADER is een Europees subsidieprogramma dat de leefbaarheid en economie op het platteland ontwikkelt en versterkt. Het programma ondersteunt kleinschalige, innovatieve projecten uit de lokale samenleving.

LEADER Weerterland 
De Europese Unie, de Provincie Limburg en de gemeenten Leudal, Nederweert en Weert stellen geld beschikbaar voor initiatiefnemers uit de regio met plannen die bijdragen aan de leefbaarheid en duurzaamheid van het platteland. Naast financiële steun biedt LEADER Weerterland ook advies en begeleiding gedurende het traject. Een lokaal team staat klaar als sparringspartner om te helpen bij het opstellen van projectvoorstellen, het zoeken naar partners en het ondersteunen van de subsidieaanvraag.    

Kom naar bewonersavond 
Om potentiële initiatiefnemers te informeren en te inspireren, organiseert LEADER Weerterland drie bewonersavonden. Tijdens deze bijeenkomsten kun je meer over het programma leren, succesvolle projecten ontdekken, potentiële projecten delen en vragen stellen aan de Lokale Actie Groep (LAG). 

Op dinsdag 15 oktober om 19.30 uur is de LAG bij Ons Boerenerf in Nederweert. Heb je een goed plan voor een project in de gemeente Nederweert waar de omgeving van profiteert? Meld je dan aan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie