Skip to content

Najaarsconcert Mannenkoor ‘De Nachtegaal’

Redactie

Op zondag 6 oktober 2024 organiseert mannenkoor ‘De Nachtegaal’ een bijzonder najaarsconcert in SCC De Ruchte in Someren. Voor dit concert is er over de grenzen van Someren gekeken en is het Venlose mannenkoor De Meulezengers uitgenodigd. ‘De Meulezengers‘, die vorig jaar de Inspiratieprijs van het VLK wonnen, zullen na de pauze een grote variatie aan liederen brengen, begeleid door hun eigen muzikanten.

Najaarsconcert De Nachtegaal

Een speciale gast dit jaar is Michiel Malschaert, de Somerense troubadour. Hij zong vorige maand nog de sterren van de hemel tijdens het Midzomer Nachtegaal Concert en was bereid om opnieuw op te treden toen een ander koor vanwege ziekte van de dirigent moest afzeggen. Een groot dankwoord aan Michiel voor zijn flexibiliteit!

Volgend jaar viert mannenkoor ‘De Nachtegaal‘ zijn 80-jarig jubileum. Het koor heeft grote plannen voor dit jubileum en zoekt nieuwe leden voor een projectkoor. Dit projectkoor zal begin volgend jaar van start gaan en enkele liederen instuderen, met als hoogtepunt een optreden tijdens het jubileumconcert op 17 mei 2025.

Het concert op 6 oktober belooft een spectaculair slot, waarbij de bijna 100 mannen van beide koren samen nog twee liederen zullen zingen. Dit muzikale spektakel is gratis bij te wonen op zondag 6 oktober 2024 in SCC De Ruchte, Laan ten Roode 71 te Someren, en begint om 14.30 uur.

Michiel Malschaert, de Somerense troubadoer

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler

Advertentie

Advertentie