Skip to content

Kermis Weert na zes dagen ten einde | Bekijk hier de foto’s van woensdagavond

Redactie
3 oktober 2024 | 9:25

Kermis Weert is woensdagavond afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Zes dagen feestvieren op de zeven kermispleinen zijn tot een einde gekomen.

Kermis Weert

Het was een bijzonder kermisjaar voor Weert. Terwijl er weer vele nieuwe attracties uit de Benelux te bewonderen waren, genoten de bezoekers van al het lekkers op straat én de spectaculaire attracties. Toch waren er ook minder plezierige momenten waarop wordt teruggekeken. Afgelopen weekend werd de kermiswereld opgeschrikt door het plotselinge overlijden van exploitant Hans van Tol jr., ook wel Hansje genoemd. Zaterdagavond was het twee minuten stil op de kermispleinen.

Nadat de Energizer kampte met een technisch probleem, werd dinsdag duidelijk dat de attractie niet meer zou openen tijdens de kermis in Weert, een flinke domper voor de exploitant. Tijdens de vuurwerkshow op woensdagavond gooide een man in het publiek een stuk vuurwerk. Kort na de vuurwerkshow ontplofte dit vuurwerk in de buurt van het aanwezige publiek. Dit incident stond los van de vuurwerkshow. Meerdere personen hebben zich bij de aanwezige hulpdiensten gemeld met gehoorklachten.

Toch kan de organisatie terugkijken op een mooi jaar met diverse nieuwe attracties. Ondanks de regen was het gezellig druk in de binnenstad. Op dit moment zijn de exploitanten nog bezig met het afbouwen van de attracties. Vanavond worden de straten en pleinen weer vrijgegeven voor het verkeer.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Weekblad voor Nederweert 2024
Nu online!
3 oktober 2024 | 12:00
Limco 01
Wandeling begint bij Antje van de Statie
3 oktober 2024 | 7:15
LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30

Advertentie