Skip to content

Dorpsgeprek d’Indj over de leefbaarheid van Eind

Redactie

Dorpsraad Eind nodigt alle inwoners van Eind uit om deel te nemen aan ‘Dorpsgeprek d’Indj‘ op maandag 7 oktober 2024 om 19.30 uur in de Reigershorst. De Dorpsraad wil met inwoners van Nederweert-Eind in gesprek over diverse onderwerpen die van belang zijn voor de leefbaarheid van Nederweert-Eind.

Dorpsgeprek d’Indj

De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

Leefbaarheid d’Indj, heden en toekomst
De dorpsraad wil graag de mening van de dorpsbewoners over bijvoorbeeld wonen, voorzieningen, veiligheid, verenigingsleven en activiteiten in Eind. Waar mogen alle inwoners trots op zijn en wat zijn de uitdagingen voor de toekomst?

Kermis
Een groep enthousiastelingen is aan het inventariseren of het mogelijk is om in 2025 een kermis te organiseren in Eind en wil de plannen, ideeën en obstakels graag toelichten.

Buurthulp d’Indj
Buurthulp d’Indj zal tijdens de bijeenkomst kort vertellen bij welke hulpvragen zij ondersteuning kunnen bieden.

Alle inwoners van Eind zijn van harte welkom om mee te praten, mee te denken, ideeën te delen en te luisteren naar elkaar en Dorpsraad Eind hoopt iedereen te zien op 7 oktober a.s. in de Reigershorst!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie