Skip to content

Motivatie behouden nu de dagen weer korter worden

Redactie
6 oktober 2024 | 10:00

Nu de dagen alweer wat korter worden en de temperatuur daalt, wordt het soms wat moeilijker om de sportmotivatie vast te houden. Je hebt misschien wat minder zin om te trainen of naar buiten te gaan, maar juist in deze maanden is het fijn om aan jezelf te werken.

Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?

1 Heb een duidelijk doel voor ogen!
Zorg ervoor dat je voor jezelf weet wat je de komende maanden wilt bereiken. Laat dit doel realistisch en haalbaar zijn en knip het eventueel op in kortere periodes. Laat de mensen in je omgeving weten waar je op het moment aan werkt zodat ze je kunnen supporten in je proces. Eventueel schakel je hulp in van een personal trainer of voedingscoach. 

2 Wees consequent!
Wanneer je motivatie wat minder is moet je het hebben van consequent zijn. Plan je sportmomenten in en hou je daaraan vast. Ga eventueel op zoek naar een sportmaatje.

3 Verander dagelijkse gewoontes!
Het succes ligt vaak in het veranderen van dagelijkse gewoontes. Zowel voor je beweeg- als eetpatroon. Door kleine consistente veranderingen aan te brengen in wat je dagelijks doet, creëer je een stevige basis voor het behalen van je doelen.

Blijf gemotiveerd en haal het beste uit jezelf met de tips van Totalbody!’ Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ze op.

Blijf gemotiveerd en haal het beste uit jezelf met de tips van Totalbody!’ Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ze op, we helpen je graag verder!
Totalbody

Meer informatie vind je op www.totalbody-sport.nl of bel 06 24 74 04 86

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie