Skip to content

Recordaantal optredens Huiskamerfestival Weert

Redactie
7 oktober 2024 | 18:00

Op zondag 13 oktober vindt de derde editie van Huiskamerfestival Weert plaats. Maar liefst 43 muzikanten spelen in totaal 129 optredens in 40 verschillende huiskamers verspreid over Weert.

Huiskamerfestival in Weert

Nooit eerder vonden zoveel optredens plaats op één middag in Weert. Tussen 12:00 en 17:00 uur transformeren huiskamers overal in Weert tot intieme speellocaties voor singer-songwriters, pop-, rock- en jazzbands, kleinkunstartiesten en zanggezelschappen. De diversiteit aan muziekgenres garandeert dat elke muziekliefhebber terecht kan en alle optredens zijn gratis en zonder reservering te bezoeken.

Programma
Elke deelnemende muzikant speelt op deze zondagmiddag driemaal een half uur in de huiskamer. Een uitgebreid blokkenschema is te vinden op de website van het evenement en op de dag zelf in programmafolders bij deelnemende huiskamers. Het programma is zo opgesteld dat telkens na een optreden een kwartiertje ruimte is om te verplaatsen naar een volgende locatie in de buurt, zodat liefhebbers eenvoudig kunnen genieten van meerdere optredens.

Over het festival
Huiskamerfestival Weert is mogelijk dankzij inspanningen van popcoördinator Linda Smeets. Het evenement wordt georganiseerd door Ambiance Events. Met het festival draagt Weert bij aan laagdrempelige kennismaking met de veelzijdige talenten van muzikaal Weert. Muzikanten worden in de gelegenheid gebracht zonder investeringen in allerhande presentatiezaken hun muziek aan publiek te laten horen. Anderzijds worden geïnteresseerden uitgenodigd te genieten van live vermaak in de eigen wijk, bij hun eigen buren en kennissen.

Een overzicht van alle speellocaties is te vinden op www.huiskamerfestivalweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vollenbroek is gepensioneerd chemicus
7 oktober 2024 | 15:00
Michelinsterren Flavours en Marrees
”Wat een droom”
7 oktober 2024 | 13:34
Limburgse Paralympiërs feestelijk ontvangen op Provinciehuis
Ook Sam uit Ospel werd hartelijk ontvangen
7 oktober 2024 | 11:46
Screenshot
bij Óngerwaeg in Leveroy ontbreekt een planeet
7 oktober 2024 | 11:00

Advertentie