Skip to content

‘Buut Spijs en Vertier plaats’ in Swartbroek

Op zaterdag 16 november en zondag 17 november 2024 vindt de allereerste editie van ‘Buut Spijs en Vertier plaats’ in Swartbroek.

Swartbroek

Dit evenement belooft een leuke ervaring te worden, waarbij humor en gezelligheid centraal staan. Voor het eerst zal Swartbroek kennismaken met dit bijzondere evenement, waarin bekende buutreedners het publiek zullen vermaken met hun beste grappen en grollen.

Wat je kunt verwachten
Op zaterdagavond begint de inloop vanaf 19.00 uur in café “Bî-j Sanne”, met een officiële start om 20.00 uur. Voor de zondagmiddag start de inloop om 13.00 uur, met de voorstelling die om 14.00 uur van start gaat. Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers een drankje, waarna ze naar hun gereserveerde tafel in MFA Corneel gaan.

Buutreedners die je niet wilt missen
Het programma van Buut Spijs en Vertier wordt gevuld door een selectie van gerenommeerde buutreedners die garant staan voor een avond vol lachen:

  • Berry Knapen
  • Conny Bruijnaers
  • Fer Naus
  • Ger Frenken
  • Maurice Timmermans

Deze artiesten zullen zorgen voor een lach op ieders gezicht met hun scherpe humor en unieke voordrachten.

Buut Spijs en Vertier
Tijdens het evenement geniet je van een fles drank naar keuze. Of je nu kiest voor rode of witte wijn, een selectie aan frisdranken, of het speciaal gebrouwen jubileumbier “Spoeëkepilske”, het is allemaal mogelijk. Liever een getapt biertje? Dat kan natuurlijk ook. In de pauze wordt een luxe borrelplank geserveerd, vol met heerlijke hapjes om de avond of middag compleet te maken.

Kaartverkoop
Kaartjes voor Buut Spijs en Vertier kosten € 35,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de luxe borrelplank en een fles drank naar keuze. Kaarten zijn te koop via Lunchcafé “Bî-j Sanne”. Meer informatie kun je vinden via de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie