Skip to content

KVW Nederweert zoekt vrijwilligers

Redactie
13 oktober 2024 | 10:00

KVW Nederweert is op zoek naar vrijwilligers die samen met enkele anderen een werkgroep willen vormen om een dagprogramma te bedenken, te regelen en te organiseren in de KVW week van 11 t/m/ 15 augustus 2025.

KVW Nederweert

Voor elke dag is een budget beschikbaar. Je bespreekt de plannen met enkele andere personen die je kunnen ondersteunen in de taken die je tegenkomt en die je hier en daar wat raad kunnen geven, zodat je er niet met je groepje helemaal alleen voor staat.
Op korte termijn zou KVW Nederweert graag met jou in gesprek gaan om een en ander uit te leggen. Dus heb je ‘wilde’ plannen en/of wil je je creativiteit eens loslaten, meld je aan!

Heb je naar aanleiding van bovenstaande oproep vragen, neem gerust contact op met een van de bestuursleden via 0651246162 of stuur een mailtje net je gegevens naar kvwnederweert@gmail.com. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Kijk voor meer informatie op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Ongeval Schinkelsweg auto fietsster-1
Een vrouw raakte gewond na de botsing
13 oktober 2024 | 11:39
rijwilligers Sponsorwinkel Weert schenken ruim 43 duizend euro aan goede doelen 4
Aan liefst 52 vrijwilligersorganisaties in Weert
13 oktober 2024 | 9:42
Screenshot
Een bijzondere dag voor Sam
12 oktober 2024 | 20:04

Advertentie