Skip to content

VC Fortutas introduceert nieuw sportprogramma voor volwassenen: ‘Bewegen is Gezond’

Redactie
13 oktober 2024 | 8:00

Vanaf dit seizoen biedt VC Fortutas niet alleen volleybal aan, maar een gevarieerd sportprogramma voor volwassenen die op een laagdrempelige en plezierige manier meer willen bewegen. Het programma, onder de naam ‘Bewegen is Gezond’, is speciaal ontwikkeld voor mensen tussen de 40 en 70+ die hun vitaliteit willen verbeteren. Naast een gevarieerde warming-up, worden ook core stability en spierversterkende oefeningen aangeboden.Vervolgens kunnen deelnemers recreatief genieten van diverse balsporten o.a. matbal en diverse netspelen o.a. volleybal.

VC Fortutas

Sporten voor iedereen
Het nieuwe programma richt zich op een brede groep mensen die graag fit willen blijven, maar ook houden van variatie in hun sportbeleving. Onder professionele begeleiding sporten de deelnemers elke maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur in de sporthal van Nederweert. Momenteel bestaat de groep al uit meer dan 10 sporters, maar nieuwe gezichten zijn altijd welkom. “Het gaat om meer dan alleen sporten. Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol. Samen bewegen is niet alleen gezond, maar ook ontzettend gezellig,” aldus de organisatie van VC Fortutas.

Kom een keer meedoen!
Iedereen met een sportieve geest die meer wil bewegen, is welkom om vrijblijvend een proefles te volgen. Het programma is laagdrempelig, geschikt voor verschillende niveaus, en biedt voor ieder wat wils. Voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles, kun je contact opnemen via info@fortutas.nl.

Waarom meedoen?
Bewegen is essentieel voor een goede gezondheid en vitaliteit. Sporten helpt niet alleen om je fitter te voelen, maar geeft ook ontspanning en voldoening. Met het programma ‘Bewegen is Gezond’ biedt VC Fortutas een ideale gelegenheid om sport en gezelligheid te combineren.

Over VC Fortutas
VC Fortutas is een actieve sportvereniging in Nederweert met een focus op volleybal en sinds kort ook een breder sportaanbod. De vereniging richt zich op het bevorderen van sportbeleving en vitaliteit voor jong en oud.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Opening-KVW-Nederweert-2024-13
Meld je aan!
13 oktober 2024 | 10:00
rijwilligers Sponsorwinkel Weert schenken ruim 43 duizend euro aan goede doelen 4
Aan liefst 52 vrijwilligersorganisaties in Weert
13 oktober 2024 | 9:42
Screenshot
Een bijzondere dag voor Sam
12 oktober 2024 | 20:04
Screenshot
Nederweert is trots op deze sportieve doorzetter
12 oktober 2024 | 18:09

Advertentie