Skip to content

Merefeldia maakt zich op voor een spectaculair festivalweekend in de zomer van 2025

Het sportpark van Merefeldia staat op 27 en 28 juni 2025 volledig in het teken van het Merefestival weekend. Zet deze data alvast in je agenda, want het belooft een weekend vol sport, muziek en gezelligheid te worden dat je niet wilt missen!

Merefestival

De festiviteiten starten op vrijdagavond 27 juni met een unieke All-Stars wedstrijd. Een mix van oud-profvoetballers en iconen van Merefeldia betreden het veld, onder leiding van niemand minder dan oud-international en oud-Merefeldia coach Danny Koevermans. Deze wedstrijd belooft een bijzondere ontmoeting te worden tussen het verleden en het heden van de voetbalwereld.

Op zaterdag 28 juni barst het feest los in de grote feesttent op het festivalterrein. Met onder andere optredens van de bekende Nederlandse top cover- en feestband “This is Beethoven” en het DJ-duo de Raddraaiers, wordt het een onvergetelijke avond. Met hun energieke optredens beloven zij het publiek van begin tot eind te laten dansen en meezingen.

De ticketverkoop voor dit geweldige weekend start in januari 2025. Houd de kanalen in de gaten om je tickets op tijd te bemachtigen. Kom naar het Merefestival Weekend en beleef een weekend vol sport en feest dat je niet wilt missen. Zij kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien op sportpark Merefeldia op 27 en 28 juni 2025!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie