Skip to content

Extra voorstellingen Antje de Musical in bioscoop

23 oktober 2024 | 10:00

Onlangs kondigde de organisatie aan dat de registratie van de musicalproductie in november in de bioscoop zou worden vertoond. Inmiddels zijn er vanwege grote vraag al meerdere extra data aan de kalender toegevoegd.

Antje de Musical blijft uitverkopen

Na de voorstellingen op het Stationsplein eerder dit jaar blijkt de productie van Stichting Wieërt Amezieërtj nog ongekend populair. De oorspronkelijke drie filmvertoningen van Antje de Musical bij Gotcha! Cinema in Weert bleken in mum van tijd uitverkocht. Snel werden extra data toegevoegd en nadat zich dat verhaal nogmaals herhaalde staat de teller inmiddels op maar liefst 16 geplande filmvertoningen. De organisatie laat weten ontzettend trots te zijn.

Antje de Musical
Zo’n 5000 bezoekers wisten in april tijdens drie uitverkochte voorstellingen te genieten van het muzikale spektakel op het Stationsplein. Zij waren getuige van een kleurrijke musical, waarbij verhalen van het verleden en het heden samen kwamen in een geromantiseerde vertelling over Antje van de Statie en het leven in Weert. Tijdens de musical werden dertig bekende popliedjes voorzien van een originele dialecttekst. Samen vertelden zij het verhaal van een legende, liefde, ondernemerschap en trots op onze eigen stad Weert.

Meer info over data en ticketverkoop is te vinden via www.antjedemusical.nl en verkoopkanalen van de bioscoop.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10-25-Jaarlijkse-Scoutingevenement-JOTA-JOTIJ-8
Via zendamateurs en internet contact leggen
25 oktober 2024 | 20:00
2024_10_25-Aziatische-Hoornaar-Loverstraat-Nederweert-1
Nest wordt komende week verwijderd
25 oktober 2024 | 19:38
Totalbody-Sport-bij-Nederweert24
Sport bij Nederweert24
25 oktober 2024 | 19:00

Advertentie