Skip to content

30% subsidie op verduurzamen eigen woning

Op donderdagavond 31 oktober houdt Frans van Tuel, projectleider van Warm Wonen in Weert, een informatief praatje over de subsidiemogelijkheden voor particuliere woningen.

Warm Wonen in Weert

“Veel mensen weten niet dat ze bijna 30% van hun investeringskosten gesubsidieerd kunnen krijgen als ze hun eigen woning verduurzamen”, merkt Frans van Tuel op. Een ander misverstand is dat mensen denken dat het aanvragen van subsidies heel omslachtig is. “Dat valt reuze mee als je de aanvraag goed voorbereid. De energiecoaches van Warm Wonen in Weert helpen je daar graag bij”, besluit Van Tuel.

Het ‘praatje’ is gratis en start om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Aanmelden kan via www.warmwoneninweert.nl. De wekelijkse praatjes worden georganiseerd door Warm Wonen in Weert. Dat is een samenwerkingsverband tussen WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie