Skip to content

Southbrass tijdens het 5e Ellenthaler MusikantenFest in Ell

Op zondagmiddag 17 november zal de Zuid Tiroler blaaskapel Southbrass optreden in Ell, tijdens het 5e Ellenthaler MusikantenFest. 

Ellenthaler MusikantenFest

Deze groep van 7 vrolijke jongens, brengen hun liefde voor blaasmuziek samen op het podium en vertalen het in een mix van gevarieerde blaasmuziekstijlen. Van traditionele Böhmische polka’s, moderne eigentijdse composities, bekende covers en zelfs een rockmedley van AC/DC in een blaasmuziekjasje mag niet ontbreken. Blaasmuziek nieuwe stijl mag je het noemen.

De andere kapellen die deze middag optreden zijn:

Die Original Maaskapelle uit Wessem
In de regio zeker geen onbekende. De Maaskapel is een echte ‘Stimmungskapelle’.  Niet één genre blaasmuziek maar een mix van verschillende stijlen.  Dat is het handelsmerk. Het repertoire strekt zich dan ook uit van Egerländer en Böhmische muziek tot Limburgse liedjes, Duitse schlagers. Dit alles in soms afgewisseld met zang en solistische optredens.

Die Ellenthaler Musikanten uit Ell
Als organisator van het Muzikantenfest zal deze groep enthousiaste muzikanten de middag openen met een gevarieerd programma, waarbij de nieuwe Oostenrijkse en Zuid Duitse blaasmuziek de boventoon voert. Maar, je zult zeker ook enkele bekende klassiekers uit het brede scala van blaasmuziek horen. 

Het Ellenthaler MusikantenFest vindt plaats in BMV Ellenhof, Scheijmansplein 18, 6011PC ELL. Voor kaarten en meer info kijk je op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie