Skip to content

Bike Totaal voor 4e keer winnaar Beste Winkelketen

Redactie
12 november 2012 | 8:00

Advertentie

Bike Totaal is voor de 4e keer op rij tot winnaar in de categorie Fiets & Vrije tijd uitgeroepen. Bike Totaal scoort op alle onderdelen hoge cijfers. Op de serviceaspecten ‘deskundig en klantvriendelijk personeel’ en ‘assortiment’ scoort Bike Totaal zelfs ruim boven de 8. Ook Bike Totaal Driessen Tweewielers uit Nederweert behoort tot deze keten.

Service en vakmanschap staan bij Bike Totaal altijd hoog in het vaandel. Bike Totaal is niet voor niets door consumenten uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van 2009, 2010, 2011 én 2012 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. Consumenten blijken hier vooral te kiezen voor winkels die een goede service bieden en uitblinken met deskundig en klantvriendelijk personeel. Juist op deze punten en op het assortimentsaspect liet Bike Totaal haar concurrentie ver achter zich.

Driessen Tweewielers in Nederweert heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsfietsen en -accessoires. De bekende A-merken als Gazelle, Batavus, Giant, Merida, Sparta en Rih worden in onze winkel verkocht. Daarnaast is Bike Totaal exclusief dealer van het bekende Raleigh. Tevens hebben ze een groot assortiment elektrische fietsen.

Zelf ervaren? Loop eens binnen bij Bike Totaal Driessen Tweewielers uit Nederweert.

Kerkstraat 74b
6031 CJ Nederweert
Tel: (0495) 62 51 95
E-mail: info@driessen.biketotaal.nl
Website: www.driessen.biketotaal.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie