Skip to content

Pinmaekers zoeken nieuw talent voor het Lidjeskonkoer 2016

Glendi
20 mei 2015 | 19:00

Advertentie

winnaar Lidjeskonkoer 2015De vastelaovendj van 2015 lijkt nog maar net voorbij of het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Vastelaovundjvereiniging de Pinmaekers is op zoek naar nieuw talent om deel te nemen aan het ut lidjeskonkoer 2015/2016.

VV de Pinmaekers

Iedereen die een beetje muzikaal is en denkt het lijkt mij leuk om een vastelaovundjnummer te maken, kan zich aanmelden. Het nieuwe nummer moet uiterlijk 1 augustus 2015 binnen zijn. Een inschrijfformulier kun je opvragen bij Peter Lemmen p.lemmen3@chello.nl of downloaden via www.pinmaekers.nl
Je inzending doet mee aan het lidjeskonkoer op zaterdag 7 november 2015. Ut winnendje lidje wordt uitgeroepen tot vastelaovundjschlager 2016. Verder is onderstaand reglement van toepassing.

Reglement van deelname liedjeskonkoer VV de Pinmaekers 2016

  1. Tekst en muziek moeten origineel zijn, dus geen nummers die op wat voor manier dan ook ten gehore zijn gebracht.
  2. De tekst dient in het Nederweerts-dialect geschreven te worden. (De spelling is daarbij niet zo belangrijk). De tekst dient per e-mail aangeleverd te worden: p.lemmen3@chello.nl
  3. Het moet voor de arrangeur wel duidelijk zijn hoe het liedje qua muziekstijl ongeveer moet gaan klinken. De liedjes moeten aangeleverd worden in de juiste toonsoort, met een duidelijke omschrijving qua stijl en tempo, e.v.t. op noten of duidelijk voorgezongen op een mp3, en een los tekst document.  Het inschrijfformulier (incl. eigen bijdrage, punt 8) dient vóór 1 augustus 2015 binnen zijn bij P.Lemmen Palmstraat 2 , 6031 XK te Nederweert.
  4. Je mag zoveel nummers insturen als je wilt.
  5. De Pinmaekers kunnen zonder opgave van reden een inzending naast zich neer leggen. (Hierover wordt geen correspondentie gevoerd).
  6. Van alle liedjes die worden uitgekozen om mee te doen aan het liedjeskonkoer wordt een muziekband gemaakt die gebruikt wordt tijdens het konkoer en evt. verdere optredens. Behalve de winnende schlager zijn de overige liedjes/arrangementen/orkestbanden vrij van rechten.
  7. Iedere artiest dient bij inschrijving per nummer (eigen bijdrage) € 50,- te betalen.
  8. Je ontvangt tijdig de muziekband van je liedje retour, ingespeeld door iemand van de studio. Tegen meerprijs (eigen rekening) kan de band worden ingezongen en naar wens worden aangepast. Je dient hiervoor zelf zorg te dragen en dit gaat buiten de vereniging om.
  9. Alleen het winnende liedje wordt op kosten van VV de Pinmaekers ingezongen. De tijd om de vocalen op te nemen is ongeveer 1 uur. Meerwerk is voor eigen rekening artiesten zie punt 9.
  10. De winnende Schlager kan gratis op de website van VV de Pinmaekers worden gedownload.
  11. Wanneer er meer dan 11 inzendingen zijn, zal door een onafhankelijke jury een voorselectie worden gehouden.
  12. De uitvoerende deelnemer is ouder dan 16 jaar.
  13. Is de uitvoerende deelnemer jonger dat 16 jaar, zie punt 14.
  14. Er mogen max. 3 deelnemers jonger dan 16 jaar mee doen. Wanneer er meer dan 3 deelnemers jonger dan 16 jaar zijn zal de organisatie een voorselectie houden.
  15. De winnaar wordt bepaald door een vakjury.
  16. Over de uitslag van de jury wordt geen correspondentie gevoerd.
  17. De winnaar zal in overleg de schlager ten gehore brengen op de evenementen die georganiseerd worden door VV de Pinmaekers.
  18. De componist/auteur behoudt de auteursrechten over het (de) ingezonden liedje(s).
  19. Hij/zij draagt echter bij inzending het recht over aan VV de Pinmaekers om met dit (deze) liedje(s) alle verdere activiteiten te ondernemen, die VV de Pinmaekers nodig acht ter promotie van dit (deze) liedje(s).
  20. Indien dit reglement niet voorziet beslist het bestuur van VV de Pinmaekers, wat bindend is.

Op de foto zie je de Joekige vrolliej, winnaar van 2015.

Advertentie

2 Reacties

  1. Ik wil wel meedoen, maar is er een douche op het podium aanwezig?

    @badkamerzanger

  2. Ik heb nog een hitje liggen met de titel: “Zoepuh tot de piemel kraaktj”” of zijn pikante teksten niet geoorloofd?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie