Skip to content

Kaartverkoop Music meets Franciscus van start

Redactie
24 mei 2015 | 17:11

Advertentie

john cardinaal Jasper heesakkers WeertOp zondag 24 mei is de kaartverkoop van Music meets Franciscus officieel van start gegaan. Tijdens de PinksterCuliance werd de eerste entreekaart symbolisch overhandigd aan John Cardinaal, voorzitter van de Stichting Gaan voor Goud. Hij kreeg de kaart uit handen van de organiserende vereniging Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid.

Music meets Franciscus
Op vrijdag 11 september 2015 organiseert Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid onder de naam Music meets Franciscus een schitterend dinnerconcert waarbij lekker eten, goede muziek en liefdadigheid worden samengevoegd. In de unieke ambiance van het Franciscus Huis Weert worden de gasten getrakteerd op een wervelend muzikaal programma, uitgevoerd door het groot harmonieorkest van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid en diverse solisten. Hostellerie Munten zal een luxe vijfgangendiner serveren en de avond eindigt met een swingende afterparty. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan Stichting Gaan voor Goud en aan de Voedselbank Weert.

Samenwerking Stichting Gaan voor Goud
De stichting Gaan voor Goud ondersteunt individuele sporttalenten in de regio Weert, Nederweert en Cranendonck en geeft hen de kans die ze verdienen. Dankzij deze stichting kunnen deze talenten zich optimaal ontwikkelen om zo de kans op succes en plezier te vergroten en kan elk sporttalent in de regio gaan voor goud! Een deel van de opbrengst van ‘Music meets Franciscus’ komt ten goede aan deze stichting.

Entreekaarten
Entreebewijzen voor Music meets Franciscus kosten € 125,00 per stuk waarvan € 25,00 rechtstreeks naar het goede doel gaat. Het entreebewijs geeft toegang tot het dinnerconcert en is inclusief eten en drinken gedurende de hele avond. De ontvangst is vanaf 18:00 uur en het programma duurt tot 1:00 uur. Kaarten kunnen besteld worden via www.musicmeetsfranciscus.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie