Skip to content

Brug 14 krijgt verkeerslichten

Redactie
12 november 2012 | 15:37

Advertentie

De provincie Limburg en de gemeente Nederweert gaan de verkeersveiligheid verbeteren bij Brug 14. Op maandag 19 november begint de aanleg van de verkeerslichten bij de kruising tussen de N266, Peelsteeg en de Winnerstraat.

De kruising van de Peelsteeg en Winnerstraat met de N266 is een van de meest verkeersonveilige situaties binnen Nederweert. Aanleg van verkeerslichten is hiervoor de juiste oplossing gebleken.

Ondanks dat op dit moment intensief gezocht wordt naar een oplossing voor de huidige problematiek op de N266, staat dit los van het huidige project waarbij concreet de verkeersonveiligheid ter hoogte van Brug 14 wordt aangepakt.

Tijdens de uitvoering zal afwisselend een aantal wegvakken geheel of gedeeltelijk worden afgesloten, waarbij we streven naar een minimale belemmering van het verkeer. Zo wordt de aansluiting van de Peelsteeg op de N266 gedurende een aantal dagen volledig afgesloten in verband met het aanbrengen van een keerwand. Voor Brug 14 wordt tijdelijk eenrichtingverkeer ingesteld (west-oost) vanwege het aanbrengen van een fietsstrook en detectielussen in het wegdek. Omleiding Het autoverkeer zal tijdelijk worden omgeleid. Een omleiding voor voetgangers en fietsers is, vanwege een te grote omrijroute, niet wenselijk. Zij worden ter plaatse door verkeersregelaars veilig om/door het werk heengeleid.

De planning is om het project medio december af te ronden. We houden je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie