Skip to content

Win een cool LIGER shirt met nummer 24/360

Redactie
19 juni 2015 | 17:00

Advertentie

LIKE-INBTWEEN-LIGERAkima Laenen van InBtween herenmode heeft een speciaal LIGER shirt met nummer 24 geselecteerd voor Nederweert24. Dit shirt kun jij winnen!!

LIGER shirt met nummer 24/360

LIGER is totaal vernieuwend als het gaat om design, materialen en collecties. Het merk is geïnspireerd op de liger, een zeldzame diersoort welke een kruising is tussen een leeuw en een tijger, die zich niet kan voortplanten. Net als de shirts worden ze ook maar één keer uitgebracht. Daarmee zijn LIGER shirts echte collectors items. Elk shirt heeft een uniek nummer en speciaal voor Nederweert24 heeft Akima nummer 24 uitgezocht. Hoe gaaf is dat!

Wil je kans maken op dit coole LIGER 24/360 shirt? Deel dan dit bericht op Facebook en LIKE de Facebookpagina’s van InBtween en Nederweert24. Volgende week maken we de winnaar bekend.

Akima Laenen van InBtween is super trots dat LIGER bij hen in de winkel ligt. “We willen uitdragen dat we meer zijn dan alleen maar een herenkledingwinkel. We willen vooroplopen in de trends en juist extra service bieden aan onze klanten. Met LIGER krijgen we unieke T-shirt in de winkel. Echte ‘wannahaves’ in dé herenkledingzaak InBtween.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie