Skip to content

Strandbal Nederweert

Redactie
4 juni 2015 | 17:00

Advertentie

strandbalVrijdag 19 juni is het party-time tijdens het Strandbal voor de jeugd van Nederweert. Een zomeravond met palmbomen, strand, zee en zon. Om de avond sfeervol te beginnen wordt iedereen ontvangen met een gezellige welkomstcocktail.

Strandbal Nederweert

De avond is voor de jeugd van 10 – 15 jaar. De zaal opent om 19.00 uur en de deuren zullen om 20.00 uur sluiten. Het Strandbal duurt tot 22.30 uur. Entree 2,50 euro inclusief 1 consumptie.

Het “Strandbal” is het derde themafeest voor de jeugd van Nederweert en omgeving georganiseerd door Rolf Verheijen (voorzitter Raadpop) en Ton van den Heurik (beheerder Gemeenschapshuis de Pinnenhof). Na de “Christmas Party” en het “Vastelaovendjbal” is het nu tijd voor het “Strandbal”.

Als nieuwe beheerder van de Pinnenhof (sinds 2013) heeft Ton al vaker overwogen om iets voor de Nederweerter jeugd te organiseren echter werd het niet concreet. In vroeger jaren was de Pinnenhof de “place to bee” als het ging om het jeugddansen. Waarom zou dat nu niet meer kunnen? Nadat Rolf bij mij kwam met het idee om iets te organiseren voor de jeugd was de stap snel gezet. Met de gedachte van het “jeugddansen” in het achterhoofd maar dan stoer, hip en meer van deze tijd. “De sociale en digitale media heeft de tijden veranderd, maar dat wil niet zeggen dat je af en toe lekker op stap moet kunnen gaan en plezier wilt maken met je vrienden en vriendinnen”.

Er wordt veel gesproken in Nederweert dat er niets te doen is voor de jeugd en daar willen we nu juist op inspringen aldus Rolf. Het zou prettig zijn als we dit als gemeenschap samen kunnen omarmen en er een succes van te maken. Met hulp die we van de scholen krijgen zijn we daarmee al aardig op weg. Mochten er meer mensen zijn die Ton en Rolf hiermee willen helpen schroom je niet om contact met hun op te nemen op rolfverheijen@hotmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie