Terwijl de food(truck) festivals boven de rivieren als paddenstoelen uit de grond schieten, blijft het in bourgondisch Limburg angstvallig stil. Maar daar komt zeer snel verandering in. Een provincie die bekend staat om zijn bourgondische levensstijl en authentieke culinaire recepten verdient het om een eigen foodfestival te hebben. Letterlijk cultuur proeven is dan ook het doel van Limburg Kookt.
Limburg KOOKT
Marc Creemers, Joel Wacano, Spencer Griet & Stephan Raetsen zijn de jonge enthousiaste kartrekkers van dit nieuwe evenement. De heren hebben ieder hun sporen al verdient in het organiseren van evenementen. Marc, Joel & Spencer zijn de oprichters van het succesvolle buiten evenement Diep aan de Waterkant. Stephan heeft met een hele groep vrienden in het kleine streekdorpje Leveroy, het dance festival OutRageous Festival in drie jaar uit de grond weten te stampen tot inmiddels 3000 bezoekers.
Ambachtelijk en stijlvol eten én drinken uit Limburg aangevuld met het beste uit de wereldkeukens, dat is Limburg Kookt in een notendop. Op 3 Juli zal de eerste editie gaan plaatsvinden op het St. Raphaelpad te Weert tijdens de jaarlijkse braderie.
De komende weken zal alle info rondom dit mooie culinaire initiatief bekend worden gemaakt op de facebookpagina van Limburg Kookt; www.facebook.com/LimburgKookt
Er zijn nog geen reacties geplaatst