Skip to content

Auto botst tegen motorrijder op Venloseweg

Glendi
24 juni 2015 | 16:51

Advertentie

Auto botst tegen motorrijderOp de Venloseweg N275 is woensdagmiddag een auto tegen een motorrijder aangereden. Rond kwart over vier reed de motorrijder over de Niesakkerbrug en wilde de N275 oversteken. Hierbij heeft hij de auto komende vanaf Weert richting Beringe waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Venloseweg N275

Bij de aanrijding is de motorrijder op de motorkap terecht gekomen. Ondanks de impact van het ongeval kwam de motorrijder er zonder veel kleerscheuren vanaf. De bestuurster van de auto is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijder was minder valide en is door de brandweer uit de auto gehaald. De motorrijder en de bijrijder van de auto zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. De Venlosweg is tijdelijk afgesloten in beide richtingen.

Advertentie

2 Reacties

  1. kijk hier staat tenminste de toedracht vermeld, kan de ooit goede site Ospel actueel nog wat van leren. Die brengen tegenwoordig meer Weerter nieuws dan anders wat….

  2. Is het in deze situatie niet beter te vermelden motor reed tegen auto .De motor rijder had in dit geval toch voorrang moeten verlenen aan de auto .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie