Skip to content

Sprookjes voor volwassenen door Jacques Vriens

Redactie
3 juli 2015 | 15:56

Advertentie

Jacques VriensOp zaterdag 11 juli geeft schrijver Jacques Vriens een vertelvoorstelling op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Samen met muzikant Jan Gouw vertelt en speelt hij ‘sprookjes voor volwassenen’ van Bomans. De voorstelling start om 20.00 uur en vindt plaats in het overdekte Amfitheater van het Buitencentrum van Staatsbosbeheer. Kaartjes kosten € 10,- per persoon, inclusief een drankje, en zijn te reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/depelen.

Jacques Vriens op het Peelpodium

Schrijver Jacques Vriens is niet alleen schrijver van kinderboeken, hij is ook een fantastische verteller. Op zaterdag 11 juli is hij te gast op het Peelpodium van de Pelen met zijn vertelvoorstelling: ‘sprookjes voor volwassenen van Bomans’. Vriens is al bijna zijn hele leven een bewonderaar van de sprookjes van Bomans. Hij selecteerde vier sprookjes, waaronder het sprookje ‘De rijke bramenplukker’ en heeft er, samen met vriend en muzikant Jan Gouw, een intieme theatervoorstelling van gemaakt. Jan Gouw componeerde de muziek en voert die tijdens de voorstelling ook uit.

De sprookjes voor volwassenen van Bomans zijn geestige maar ook ontroerende verhalen met een licht filosofische inslag. Bijzonder is ook dat de sprookjes door hun maatschappijkritische ondertoon juist in deze tijd weer iets te zeggen hebben. Deze voorstelling staat garant voor ruim een uur lang mooie sprookjes en prachtige muziek.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met het Buitencentrum: 0495 – 641 497 of per mail: depelen@staatsbosbeheer.nl. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie