Skip to content

Promic BV wordt blikvanger op Pannenweg

Redactie
10 juli 2015 | 10:47

Advertentie

Promic investeert op Pannenweg Nederweert 4760Promic BV uit Budel vestigt zich medio 2016 op bedrijvenpark Pannenweg II in Nederweert. Op donderdag 9 juli ondertekenden de betrokken partijen het koopcontact voor een kavel van 8.535 m². Het bedrijventerrein is de laatste tijd flink in trek. “Het is de vierde kavelverkoop binnen een jaar en er zitten er nog in de pijplijn“, aldus wethouder Houtman. “Welkom op de Pannenweg in Nederweert!

Na een kennismaking met parkmanager Marco van Schayk, wethouder Houtman en bedrijfscontactfunctionaris Bram Thijssen bezochten de betrokkenen de betreffende kavel in de A-zone en werd er een glaasje bubbels gedronken.

Promic BV

Rick van de Wildenberg, directeur van Promic BV, was duidelijk in zijn motivatie: “Energie en doorzettingsvermogen overwinnen alles, dat is de drijvende kracht voor mij als ondernemer.” Rick is heel blij met de aankoop en hoopt dat hij hiervoor de komende periode goed mee vooruit kan. Zijn voormalige pand in Budel is verkocht en in november gaat de eerste schop de grond in. “Dat moet ook wel want we hebben een heel strak schema, 1 juli moeten we erin!

Promic BV is een grote leverancier van mobiele presentatiesystemen. De directie wil op de locatie langs de A2 een fraaie blikvanger realiseren. Voor een plek langs de A2 is gekozen vanwege de vele passanten en voor Nederweert vanwege haar kleinschalige karakter en hardwerkende mensen. Ruim 30 arbeidsplaatsen worden hiermee gecreëerd in de regio. Een aantal zullen vanuit Budel mee komen, maar er zullen ook nog nieuwe mensen aangenomen worden.

Een kavel van ruim 8.500 m² verkoop je niet elke dag”, zegt verkoopmanager Eric Sprangers. De eerste gesprekken met Promic dateren van 2013. We zijn verheugd dat de directie nu definitief voor Nederweert gekozen heeft. “Afgaande op het (concept) bouwplan wordt het een fraai gebouw met veel glas, dat vanuit de A2 goed zichtbaar is.

Meer weten over bedrijvenpark Pannenweg, kijk op www.pannenweg.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie