Skip to content

35+ en zin om te voetballen?

10 juli 2015 | 18:00

voetbal NederweertVanwege ernstige vergrijzing zijn de mannen van het zaterdagteam van Merefeldia op zoek naar nieuwe spelers. Ben jij 35+ en heb je (weer) zin om te voetballen? Druk met je gezin of sociale leven en daardoor weinig tijd? Dan is dit echt iets voor jou.

Merefeldia Nederweert

Het team speelt op zaterdag om 17.00 uur. Dus tijd genoeg om de hele dag te winkelen, in de tuin te werken, je auto te wassen en tóch te voetballen. Met daarna nog een hele avond en zondag voor eigen invulling. Er worden korte wedstrijden (2 x 35 minuten) gespeeld tegen andere 35-plussers uit de omgeving van Nederweert met aansluitend een gezellige 3e helft. Verder wordt er weinig tijd verspild aan trainen en wordt gespeeld volgens het concept: ‘Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren’.

Zie je het zitten of wil je meer weten? Laat je naam en telefoonnummer achter via dit e-mailadres voetballenopzaterdag@gmail.com, dan nemen zij contact met je op. O ja, en van tijd tot tijd wordt naast de voetbalwedstrijden nog een enkel uitstapje georganiseerd. Zo hebben ze onlangs nog een wedstrijd bezocht in Camp Nou in Barcelona, maar daar hebben ze naar eigen zeggen niet veel geleerd!

Advertentie

2 Reacties

  1. Dat vind ik geweldig ,maar ik vind me nog te jong ,ben pas 73 ha ha ha ,maar ik wens jullie veel succes er mee die jonger zijn .

  2. ik wil graag mee doen maar alleen de link naar de site, is blijkbaar niet van deze tiid .verder ben ik berijkbaar op
    JonkersJosef@gmail..com


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie