Skip to content

Onbekende vrouw ernstig gewond bij aanrijding in Leende

Redactie
18 juli 2015 | 18:26

Advertentie

fiets onbekende vrouw LeendeEen nog onbekende vrouw is zaterdagochtend rond 10.10 uur ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van Zevenhuizen en de Maarheezerweg-Noord in Leende.

De politie tast nog in het duister over de identiteit van de vrouw..

De vrouw fietste over de Maarheezerweg en wilde de Zevenhuizen op rijden. Ze zag daarbij een lijnbus over het hoofd en daarop ontstond een aanrijding. De vrouw raakte ernstig gewond aan het hoofd en is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Identiteit vrouw
De politie is dringend op zoek naar de identiteit van de vrouw of contact met familie en/of bekenden. Ze reed op een grijs/zwarte mountainbike (merk Merlin) en droeg verder geen documenten bij zich waarmee de politie haar identiteit kan achterhalen. Het gaat om een vrouw tussen de 20 en de 30 jaar oud, 1.60-1.70 meter lang, met kort donker haar. Ze droeg een bordeaux rood hemdje, een zwarte Masita sportbroek en grijs-paarse sportschoenen. Iedereen die de politie kan helpen haar identiteit te achterhalen wordt verzocht contact op te nemen met het nummer: 0900-8844.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie