Skip to content

PHP Programmeur gezocht – One-Page vacaturesite

Redactie
23 juli 2015 | 13:26

Advertentie

PHP ProgrammeurGetNoticed uit Nederweert heeft vorige week een geheel nieuw product gelanceerd voor de vacaturemarkt: de one-page vacaturesite. Bij GetNoticed zochten ze zelf een PHP Programmeur om hun team in Nederweert te versterken. Om hier een geschikte kandidaat voor te vinden hebben ze de one-page vacaturesite ontwikkeld, én met succes! Klik hier voor de vacature PHP Programmeur op de nieuwe one-page vacaturepagina.

PHP Programmeur gezocht

Een one-page vacaturesite is een aparte website die helemaal geoptimaliseerd is voor één vacature bij jouw bedrijf, met maar één doel: Zorgen dat er gesolliciteerd wordt door kandidaten die je normaal moeilijk bereikt. De one-page vacaturesite is ingericht om doorlopend zo hoog mogelijk getoond te worden in de zoekresultaten van Google.

De one-page vacaturesite is de ideale oplossing voor recruiters om professionals te werven die schaars zijn. Ze optimaliseren de hele website om die sollicitanten aan te trekken die passen op de vacature. Eén website wordt ook altijd maar voor één vacature gebruikt. Je kiest zelf wanneer de website aan of uit staat. Dat maakt de one-page vacaturesite een ideaal middel om te gebruiken voor doorlopende schaarse vacature profielen.

Geïnteresseerd? Kijk hier voor een voorbeeld van de Vacaturepagina van een PHP Programmeur.

Meer weten? Ga naar www.getnoticed.nl en vraag naar Arjan Elbers.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie