Skip to content

Zwoel en warm tijdens eerste avond Raadpop (Foto’s)

Redactie
25 juli 2015 | 12:00

Advertentie

Foto publiek Raadpop 2015 5445Loxley Lane, Faith Healer, Close Up en afsluiter The Cool Quest waren gisteren naar Nederweert afgereisd voor een optreden op de allereerste editie van Raadpop festival in Nederweert.

Zwoel en warm tijdens eerste avond Raadpop

Wethouder Geraats verzorgde samen met Marcel Tinnemans de aftrap nadat voorzitter Rolf Verheijen iedereen een fantastische avond wenste. Ondanks de weersvoorspellingen bleef het gister nagenoeg droog op het festival. Een zwoele, warme avond vol verschillende genres. Vanaf 19:00 uur vier optredens met voor iedereen wat wils.

Voor vanavond staat er ook weer een prachtig programma klaar met om 17.30 uur de band Crossroads. Deze band behaalde een tweede plek in de Band Battle en laat met een breed scala aan covers zien dat ze meer waard zijn. Daarna volgt een muzikaal interessante clash met hard- en punkrock van The Dirty Denims, gevolgd door oorstrelende Indiepop van Rondé. De vijf zoetgevooisde dames van Bells Of Youth masseren de gehoorgang met heerlijke electrofolkmuziek. Bade sluit om 00.30 uur de eerste editie van RaadPop af met een verrassend smakelijke act; electropop met een randje.

De weersvoorspellingen voor vanavond zijn redelijk tot goed. Vandaag overdag is er regen en storm maar tegen de avond gaat de wind liggen en wordt het droog. Dus met een beetje geluk kun je vanavond weer genieten een heerlijke muzikale avond, maar dan met een vest of een trui.

Advertentie

3 Reacties

  1. Er wordt helemaal niks vermeld over aantal bezoekers , zo op de foto’s te zien was ‘t niet erg druk .

  2. Jammer dat het weer niet mee zat, dit is helaas niet te plannen.
    Het was inderdaad niet erg druk maar hopelijk is dat geen reden om meteen mee te stoppen.
    Het zou jammer zijn als dit initiatief van Rolf Verhijen volgend jaar niet meer op het programma zou staan, hij verdient steun voor zijn inzet voor de jeugd van Nederweert..
    Gelukkig een, nieuw, raadslid dat zélf de handen uit de mouwen steekt, Rolf ga zo door.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie