Skip to content

Cursus Spaans in Nederweert

Redactie
3 augustus 2015 | 10:00

Advertentie

Leticia Beelen-PreciadoLeticia Beelen-Preciado, oorspronkelijk uit Guadalajara, México gaf sinds 2010 cursussen Spaans als vrijwilliger bij Stichting Cocon Nederweert. Nu Cocon is gestopt met de cursus gaat ze zelfstandig lesgeven. Deze lessen zullen gegeven worden in de Pinnenhof aan de Kapelaniestraat 6 in Nederweert.

Cursus Spaans in Nederweert

Om het Spaans onder de knie te krijgen geeft ze ook veel extra informatie wat betreft de Spaanstalige cultuur, gewoontes en andere interessante zaken. “Mijn moedertaal is Spaans en deze taal wil ik graag overbrengen op mensen die deze taal willen leren. Ik ben enthousiast en  een doorzetter.” aldus Leticia

Spaans op Reis

Deze cursus wordt gegeven vanaf 8 september 2015, gedurende 12 weken, 2 uur per les. Plaats: De Pinnenhof Kapelaniestraat 6, Nederweert. De kosten bedragen € 80,- excl. boek (ca. € 25,-)inclusief aanvullend materiaal door de docent. Cursusdag: dinsdag van 19:30 tot 21:30 uur.

De cursus zal vooral op de praktijk zijn gericht, dus voornamelijk de dagelijkse dingen die aan bod komen tijdens de vakantie/het verblijf in Spaanstalige landen. Daarbij valt te denken aan: een hotelkamer reserveren, dineren in het restaurant, boodschappen doen/winkelen, bezoek aan huisarts/tandarts, hulp bij autopech, de weg vragen etc.. De cursus zal gegeven worden in de vorm van 12 lessen. Iedere les duurt 2 uur. Hierin kan een onderwerp voldoende aan bod komen en bestaat voor de cursisten ook de mogelijkheid om zelf actief te oefenen door het geleerde in praktijk te brengen. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van een lesboek incl. CD met daarnaast eventueel aanvullend materiaal.

Spaans voor gevorderdenDeze cursus wordt gegeven vanaf 9 september 2015, gedurende 16 weken, 2 uur per les. Plaats: De Pinnenhof, Kapelaniestraat 6 Nederweert. De kosten bedragen € 96,- excl. Boeken (ca. € 60,-) inclusief aanvullend materiaal door de docent. Cursusdag: woensdag van 19:30 tot 21:30 uur.

Deze cursus is bedoel voor degenen die Spaans 1 gevolgd hebben en zich verder willen bekwamen in het Spaans. De kennis en vaardigheid in het spreken, begrijpen en schriftelijk gebruik van het Spaans worden verder uitgebreid. Spreekvaardigheid staat daarbij steeds centraal. Lesmateriaal: Caminos 2 tekst, werkboek en 2 cd’s.

Aanmelden vóór 03 september per e- mail: gerlet@kpnmail.nl of per telefoon: 0648558718.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie