Skip to content

Programma Festeynder Plein 2015

Redactie
4 augustus 2015 | 9:49

Advertentie

Festeynder-plein-Nederweert-EindMaar liefst drie verschillende acts, met ieder een unieke muzikale inslag, zullen op zaterdag 8 augustus de bezoekers verrassen met hun live optredens op het Festeynder Plein 2015. Opnieuw gaat men terug in de tijd, maar er is ook plaats voor talentvolle nieuwkomers. Vanaf 19.00 uur wordt het genieten op het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind.

Programma Festeynder Plein 2015

Gezellige en herkenbare muziek, dat is waar de organisatie voor kiest, muziek welke anders niet live te beluisteren is. Vanaf 19.00 uur kan men terecht op het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind, helemaal ingericht als festivalterrein. Op deze avond kan men bij de aanwezige horeca genieten van een drankje en een lekkere hap. Maar liefst plm. 2500 mensen bezochten in 2014 Festeynder Plein en de sfeer was geweldig.

De drie bands die op Festeynder Plein 2015 spelen zijn:

  • 20.00 – 21.15 uur Sannie’s Kitchen
  • 21.30 – 22.30 uur Mindy & The Good Vibes Society
  • 22.30 – 23.00 uur Loterij
  • 23.00 – 1.00 uur Joe Cocker Heavy Blues Band

JOE COCKER HEAVY BLUES BAND
Op 22 december 2014 overleed Woodstock legende Joe Cocker in de leeftijd van 70 jaar, maar de Joe Cocker Heavy Blues Band uit Frankrijk zal zijn levenswerk voortzetten door het geven van tribute concerten in de geest van Joe Cocker zelf.

Zanger Joe Carducci, gezegend met eenzelfde rauw stemgeluid als de Woodstock meester zelf, laat samen met zijn Heavy Blues Band de klanken van Joe Cocker verder klinken. De 10-koppige HEAVY BLUES BAND, compleet met koperblazers en de rauwe stem van Zanger Joe Carducci, laat de blues rock atmosfeer van Joe Cockers grootste hits op Festeynder Plein 2015 herleven! Joe Cocker en Joe Carducci. JC en JC, dezelfde initialen, dezelfde stem, hetzelfde talent.

MINDY & THE GOOD VIBES SOCIETY
Maak kennis met ‘Mindy & The Good Vibes Society’, een 5-mansband die repertoire van the old days, maar ook van nu speelt. Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen! On stage staat zangeres Mindy met haar betoverende stem Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, contrabassist en ritmesectie.

Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken. Een optreden van ‘Mindy & The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveelheid energie. Zij voorzien uw feest niet alleen van muziek, maar creëren een prachtig vintage feest dat het publiek nog lang zal bijblijven.

Zangeres Mindy Broeren-Martosoedjono kwam op TV in Nederland via The Voice Of Holland in het team van Marco Borsato. Maar ze zingt al vanaf haar 5e, in vele bands en projecten. Juni 2013 lanceerde ze een eigen EP met haar band. Uit deze band is The Good Vibes Society ontstaan.

SANNIE’s KITCHEN
Sannie’s Kitchen is geformeerd rond Nederlands ‘hardest working’ bluesharpiste Sannie Jansen. De band speelt een vrolijke mix van rhythm and blues, swingende rock en soulclassics in een bluesjasje. Met een repertoire geïnspireerd op melodielijnen van Sam Cooke, Solomon Burke en Curtis Mayfield en de grooves van dr. John en Ray Charles, is de soul onmiskenbaar aanwezig in de bluesy sound van Sannie’s Kitchen. Maar ook nummers van Bono, Van Morrison en Michael Jackson ontkomen niet aan de hogedrukpan van de energieke Roermondse band. Sannie’s Kitchen geniet bekendheid vanwege haar bijzondere sound en energieke optredens!

Sannie Jansen speelt haar hele leven al mondharmonica. Als kind wilde ze eigenlijk net als haar grote zus een gitaar bespelen maar dat zat er niet aan. Ze kreeg een mondharmonica en heeft het instrument nooit meer opzij gelegd. De mondharmonica (ze spreekt liever van ‘bluesharp’) is haar klankbord. Verdriet en vreugde leeft ze uit op haar instrument en ze brengt haar emotie over op de luisteraar. De blues en die emotionele instelling passen perfect bij elkaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie