Skip to content

Mereveld Dance Festival vraagt jouw aandacht

Redactie
12 augustus 2015 | 13:07

Advertentie

Mereveld FestivalHet nieuwe festival in Nederweert ”Mereveld Dance Festival” zal dit jaar nog niet plaatsvinden. 2016 zal het jaar worden van de eerste editie van dit nieuwe spraakmakende dance-event. Een grootschalige programmering mag men verwachten. Nationale en internationale top artiesten zullen dit festival betreden.

Wat zou jij terug willen zien?

Via de Facebookpagina van het Mereveld Dance Festival vraagt de organisatie welke artiesten jij onder andere graag zouden zien optreden. Mereveld Festival zal diverse muziekstylen vertegenwoordigen. Dus geef jou feedback, en wellicht kun jij straks los gaan op jou favoriete artiest tijdens Mereveld Dance Festival.

Like de Facebookpagina en geef jou feedback aan de organisatie. Met jou hulp kan dit festival een groot succes worden!

Bekijk ook eens de eerdere berichtgeving over dit nieuwe festival.

Advertentie

3 Reacties

  1. was er nog een weekend vrij dan in nederweert? moet niet gekker worden. geen enkel feestje kan zo meer slagen en moeten steeds met minder budget draaien wat inhoud dat ze niet gaan overleven.

    jammer liever paar grote geslaagde evenementen per jaar

    • Mee eens, enkele geslaagde evenementen per jaar is een beter plan. Wat gedacht van meer prikkelarme dagen zoals kermisdinsdag….wat hebben de mensen van PSW en de zonnebloem genoten……ben van mening dat vele mensen zich hier in kunnen vinden……..getuige het PINKE in het weekblaadje d.d. 17 september 2015 Er blijven dan nog 364 dagen over……..Wie heeft er een idee om meerdere dagen prikkelarm te maken? Het zou ons allemaal rijker maken……….en zo is het………Dat over de top mag wel iets minder…………..heb eens respect voor de medemens……


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Weekblad voor Nederweert 2024
Nu online!
3 oktober 2024 | 12:00
2024_10_03 Kermis Weert vuurwerk afsluiting woensdagavond - Johan Horst-15
Het was een bijzonder kermisjaar voor Weert
3 oktober 2024 | 9:25
Limco 01
Wandeling begint bij Antje van de Statie
3 oktober 2024 | 7:15

Advertentie