Skip to content

Bubbles carwash: Wij maken stappen vooruit!!

Redactie
16 augustus 2015 | 10:45

Advertentie

foto 2Sinds vorig jaar heeft Bubbles carwash een nieuwe wasstraat, die zorgt dat uw auto er glanzend uit komt. Deze keuze was niet makkelijk, Bubbles Carwash heeft uiteindelijk gekozen voor een wasstraat met lage druk, veilig voor iedere auto.  Hun passie voor auto’s speelde hierbij een grote rol in. Het voorwassen is het belangrijkste wat er is, de auto zal zo schoon mogelijk de wasstraat in rijden. Denk aan insecten, de velgen (zelfs het ligbed, als de velg het toe laat), wielkuipen, de achterkant, rondom de kentekenplaat of ruitenwisser, zelfs de voorraam en onder de ruitenwissers maken we handmatig schoon. Het automatisch wassen gebeurt met de nieuwste textiel/foam wasborstels voor een krasvrij resultaat. Hier blijft het natuurlijk niet bij. De producten spelen ook een grote rol. Na veel onderzoek heeft Bubbles Carwash voor milieu vriendelijke producten gekozen,  het is zeer duurzaam en zorgt voor een mooie glans op uw auto. Zo als eerder gezegd wast Bubbles Carwash met lage druk, dus geen probleem voor auto’s met belettering of soft top cabrio dak. Daarnaast gebruiken zij shampoo/schuim met een lage ph waarde,  zodat de wax van jouw auto niet aangetast wordt, (dit is alleen mogelijk na het handmatig voor reinigen wat zij doen)

Beleef het echte wasverschil !!!

1 De poetsafdeling heeft een make-over gemaakt, kwaliteit is wat zij willen, iedere gepoetste auto zal blinken als je deze ophaalt. Maar hoe is dit over een aantal weken/maanden? Hierbij de bubbles-carwash clean afdeling gaan ze ver…. Cursussen/bijscholing ze volgen ze… De laatst gevolgde opleiding wat ervoor hen op zit is; glascoating. Zij hebben nu een autolak coating die krasbestendig is, dit is een laag vloeibaar glas wat over de blanke lak word gezet. Krasvast! duurzaam en gaat jaren mee.

Maar daar blijft het niet bij zelfs ramen, koplampen en ook velgen kunnen zij voorzien van coatings, dit voorkomt het inbranden van remstof, altijd een mooie velg en makkelijk schoon te maken dat is toch wat iedereen wil. Wij zijn soms 3 a 4 dagen bezig met het cleanen van een auto die wordt voorzien van een glascoating.

Daarnaast is Bubbles Carwash dealer geworden van een aantal grote wax merken, Waxaddict, Hubikote,Slickrims en IGreenLover. Dit was een grote stap. Deze top waxen blijven langdurig op jouw auto, voor onwijs veel glans en een goede bescherming tegen vuil, pekel en andere vervuiling. Een gewone wax blijft gemiddeld 6 tot 8 weken op jouw autolak zitten, deze waxen zijn van top kwaliteit dus voor een langere termijn soms een aantal jaar!! Zien is geloven…. Dromen komen langzaam uit. Deze ommekeer zorgt natuurlijk bij Bubbles-carwash voor de komst van super bolides..

Van Audi R8, Ferrari, Porsche tot  Austin Martin alles komt aan de beurt, dit is droom voor iedere auto liefhebber…. maar ook de standaard modellen poetsen de medewerkers van Bubbles Carwash met trots.

Knipsel

Natuurlijk willen ze iedereen laten mee profiteren van onze nieuwe dealer schappen. In onze shop is een ruim assortiment aanwezig van al onze producten.  Denk aan shampoo (ph 0), waxen en/of sealings, reinigers , washmitts (krasbestendig washandschoenen) e.d. iedereen krijgt advies op maat voor alle type auto’s.

Knipsel

Bubbles Carwash nieuwe folder is uit, met goede reacties,  vele afspraken worden gemaakt, ”er is niks zo mooi als een tevreden klant zijn/haar auto op komt halen waarbij een super resultaat is bereikt”. Omdat ze zeer uitgebreid zijn in detailen en cleanen van auto’s hebben ze sinds kort een boekwerk gemaakt. Kom gerust eens langs met jouw vragen zij staan je graag te woord of kom eens kijken ( of ophalen) in de nieuwe magazine met alle werkzaamheden die zij verrichten, voorzien van foto’s en een ruime uitleg, Bubbles Carwash ziet u graag!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie