Skip to content

Kunstveiling voor goed doel

Redactie
16 augustus 2015 | 20:21

Advertentie

Demonstratie kunstwerken in etalagesKunstlint 2015 gaat van start. Vanaf 22 augustus zullen in alle deelnemende ondernemingen de kunstwerken van de Nederweerter kunstenaars te bewonderen zijn. Op zaterdag 22 augustus zijn de deelnemers herkenbaar aan een driekleur van ballonnen, namelijk blauw, rood en geel de primaire kleuren.

 Kunstveiling voor goed doel

Tijdens de feestelijke opening op 22 augustus zullen op Lambertushof, het “Kunst- en Cultuurplein” een tiental kunstenaars tussen 13.00u en 16.00u bezig zijn met hun hobby. Om het gezellig te maken wordt er voor bijpassende muziek gezorgd.

Om 16.00u begint een heuse kunstveiling. Door de deelnemers van het Kunstlint zijn vele kunstwerken aangeboden, omniet of tegen kostprijs. De meeropbrengst komt ten goede aan een project van Zorgcentrum St. Joseph voor de aanschaf van een rolstoelfiets. Er is zeker voor iedere beurs wat bij. Maar ook in het duurdere genre zullen mooie kunstwerken worden aangeboden. Ben je op zoek naar een origineel cadeau, dan is het zeker de moeite waard om een bod uit te brengen op een van de prachtige Nederweerter kunstwerken. En je steunt er een goed doel mee.

Expositie te verkopen kunstwerken
Dank zij de bereidwillige medewerking van de eigenaar van voorheen “Ditjes en Datjes” Kerkstraat 49, die hun winkelruimte belangeloos beschikbaar stelde, kun je tot woensdag 19 augustus een gedeelte van de te veilen kunstwerken bekijken.

Prachtige catalogus
Om jou de wandeling langs het Kunstlint gemakkelijk te maken kan jou dit jaar een mooie catalogus aanboden worden voor de prijs van €2,– ; volgens kenners een collectoritem. In de catalogus staan alle kunstwerken afgebeeld. Door de aanwezige platte grond kun je zelf je looproute bepalen. De catalogus die in beperkte oplage gedrukt is, wordt te koop aangeboden op zaterdag 22 augustus gedurende de festiviteiten op het “Kunst- en Cultuurplein”

De tentoonstelling van de kunstwerken duurt van 22 augustus tot 20 september, dus alle tijd om het Kunstlint te lopen.

 

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Weekblad voor Nederweert 2024
Nu online!
3 oktober 2024 | 12:00
2024_10_03 Kermis Weert vuurwerk afsluiting woensdagavond - Johan Horst-15
Het was een bijzonder kermisjaar voor Weert
3 oktober 2024 | 9:25
Limco 01
Wandeling begint bij Antje van de Statie
3 oktober 2024 | 7:15

Advertentie