Skip to content

Natuurfotoworkshops voor senioren

Glendi
30 augustus 2015 | 10:00

Advertentie

voor seniorenNatuur is nooit ver weg, zeker als je in de buurt van een prachtig natuurgebied als De Groote Peel woont. En het is natuurlijk prachtig als je al dat moois ook nog eens vast kunt leggen zodat je er thuis van kunt nagenieten. Een eenvoudige manier om dat te doen, is fotograferen. Daarvoor hoef je echt geen ‘natuurtalent’ te zijn. Mooie foto’s maken kan iedereen! Er zijn een paar tips en trucs waar je op moet letten en natuurlijk moet je weten hoe je camera werkt. Maar het belangrijkste bij fotografie is goed te leren kijken!

De Groote Peel

In september en oktober worden er een aantal excursieworkshops natuurfotografie voor senioren georganiseerd in Nationaal Park De Groote Peel. Deze workshops zijn bestemd voor mensen van 60 jaar en ouder en worden begeleid door vrijwilligers van Staatsbosbeheer. De route is 2 kilometer en verhard, dus ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelers. Er zijn workshops op dinsdag 8 en 22 september en op dinsdag 6 en 20 oktober. Gestart wordt om 13.30 bij het Buitencentrum. De workshop duurt tot 16.00 uur en deelname kost 5 euro per persoon. Aanmelden is noodzakelijk via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Tijdens de workshop neemt een gids je mee door het park en vertelt je alles wat je wilt weten over dit prachtige hoogveengebied. Je kunt elke camera gebruiken en hoeft geen ervaring te hebben met fotografie. Voorafgaand en tijdens de wandeling krijg je tips voor het gebruik van je fotocamera en over het fotograferen.

Buitencentrum De Pelen is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en bevindt zich aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie