Skip to content

Ontdek wat coaching bij jou doet

Redactie
15 september 2015 | 16:00

Advertentie

coaching NederweertCoaching is mooie manier van onderzoeken of je bijvoorbeeld nog past in je huidige baan, bij je huidige werkgever. Misschien ben je je functie nog niet moe, maar merk je wel dat je meer kwaliteiten hebt en dat je baan je niet lang meer genoeg voldoening zal geven. Dat je zoveel geleerd hebt, gegroeid bent, dat je als het ware (bijna) uit je jas bent gegroeid.

Om te voorkomen dat je functie niet meer bij je past, is het wellicht goed nu al te kijken wat dit voor jou kan betekenen. Waarnaar ben je op zoek? Welke toekomstige functies en organisaties passen bij je kwaliteiten, je passie? Welke organisatie sluit aan bij wat jij belangrijk vindt? Het kan zijn dat je erachter komt dat je huidige werkgever je goed bevalt en dat je jezelf de kans wilt geven om te kijken hoe jij nog kunt groeien bij je huidige werkgever? Dat je nog meer kunt aansluiten bij de talenten en doel van je organisatie, omdat je deze talenten in je hebt.

Als coach is Pauline flexibel en werkzaam op diverse locaties. Voor individuele sessies heeft ze haar praktijk aan huis in Weert, maar de sessies kunnen ook plaatsvinden op bijvoorbeeld je werklocatie.

wandel- en fietscafé NederweertSinds kort kun je er ook voor kiezen om je coachingsessies bij Peerkesbosch in Nederweert te houden. In dit wandel- en fietscafé kun je buiten genieten van de natuur en binnen van de warmte én gezelligheid in een huislijke sfeer. In een aparte vergaderruimte kan in groepsverband gecoacht worden. Bovendien kunnen hier ook diverse arrangementen georganiseerd worden. De mogelijkheid te spiegelen tegenover een kudde paarden behoort hier ook tot de mogelijkheden. Peerkesbosch bevindt zich aan de Heugterweg 2, vlakbij de A2 en is makkelijk te bereiken.

‘Live is a Dream, Realize it’ – Mother Teresa

Hieronder lees je een ervaring van iemand die een coaching sessie met paarden heeft ondergaan:
“Ik vond het een aparte manier om een beetje te graven in je eigen ik, en stond ervan te kijken wat een paard je kan laten weten of je ergens van overtuigd bent of niet. Wat mij het meest is bijgebleven is dat ik eerst dacht dat ik handelde naar gedachten maar na de oefeningen is duidelijk geworden dat je instinctief handelt naar gevoel. Wanneer je erover zou nadenken, beïnvloedt dit je handelen.”

Kom en ontdek wat het bij jou doet! Kijk op www.paulinemoorees.nl voor meer informatie. Je kunt ook altijd bellen tel. 06 21 67 47 08 of mailen paulinemoorees@gmail.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30
Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00
Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30
2024_10_02 Stankhinder Kringgreppel Nederweert-Eind-1
Geen gevaarlijke stoffen waargenomen
2 oktober 2024 | 17:16

Advertentie