Skip to content

ItsMyLife – Loopbaanadvies op maat

Redactie
28 november 2012 | 8:51

Advertentie

Wij hebben allemaal het voorrecht dat je in Nederland je loopbaan zelf mag plannen. Toch is dit niet altijd even gemakkelijk. Al op jonge leeftijd moet je je studiekeuze bepalen, die je op weg helpt naar een passende baan. Voor je kind is het niet altijd gemakkelijk een studiekeuze te maken.

Loopbaancoach Angelique Caris begeleidt kinderen in dit proces, zodat zij weloverwogen kunnen kiezen. Zo is er momenteel ook al sprake van het dertigers, veertigers of vijftigers dilemma. Met de huidige wetgeving wordt er van ons verwacht dat we steeds langer werken. Des te belangrijker is het dat je je werk leuk vindt en het met plezier uitvoert. “Past dit werk nog wel bij mij?”, “Ik wil wat anders, maar wat kan ik?” of “Ik wil voor mezelf beginnen, hoe pak ik dit aan?” dit zijn slechts enkele vragen die Angelique Caris geregeld hoort in haar praktijk.

Gedurende een vrijblijvend en gratis intake gesprek wordt jouw vraag in kaart gebracht en krijg je te horen hoe jouw traject er uitziet. Ook kun je gebruik maken van een los consult. Loopbaanadvies kun je vergoed krijgen via de inkomstenbelasting!

Neem eens een kijkje op de website van itsmylife -loopbaanadvies

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie