Skip to content

Kortingskaarten Halloweenconcert Melodie der Peel

8 oktober 2015 | 20:02

halloweenEen week na de Oktoberfeesten organiseert Harmonie Melodie der Peel op zaterdag 31 oktober een Halloweenconcert Bi-j Tempels. Rode draad is een spannend verhaal over boze geesten, heksen en dolende ridders. Het wordt een programma voor jong en oud.

Melodie der Peel

Voor dit concert vormen blazers en slagwerkers van Melodie der Peel één groot orkest aangevuld met de band Stylo. Ook leerlingen van basisschool De Schrank leveren hun muzikale bijdrage. Het wordt een voorstelling met spectaculaire licht- en geluidseffecten waarin een spannend en angstaanjagend’ verhaal uit lang vervolgen tijden weer helemaal tot leven wordt gebracht. Onder leiding van regisseur Jan Vaes wordt een muzikaal programma gepresenteerd met een verhaal, ondersteund door een verteller en filmbeelden.

De voorstelling begint om 19.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Kinderen t/m 12 jaar mogen, onder begeleiding van een volwassene, gratis binnen.

Kortingskaarten
Tijdens het inzamelen van het oud papier op zaterdag 10 oktober deelt Harmonie Melodie der Peel kortingskaarten uit. Met zo’n kaart kun je het Halloween-spektakel voor 5 euro bijwonen. Breng je oud papier daarom aanstaande zaterdag naar het Aerthijsplein of het Peelhofke. De toverhek of haar dienaar bied je dan een kortingskaart aan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie