Skip to content

Extra Open Huis Hoebenakker

Redactie
9 oktober 2015 | 11:20

Advertentie

Hoebenakker open dagNa een geslaagd Open Huis in Nieuwbouwplan Hoebenakker zet Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. aanstaande zaterdag 10 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur de deuren nogmaals open.

De woonmarkt trekt duidelijk aan, vorige week bezochten 86 bezoekers De Kolonel en De Majoor woning“, aldus Paul van den Wollenberg, directeur van VOZ. Deze week zijn de woningen nog mooier, de plafonds zijn mooi wit gemaakt. Volgende week komen de garagedeuren. Dit laatste houdt ook in dat na het Open Huis van zaterdag niemand meer tussendoor de woning in kan en dat de drie Kolonel woningen opleveringsgereed gemaakt gaan worden voor de drie gelukkige kopers.

zicht vanuit majoor majoor hoogste punt

Beschikbare kavels zichtbaar
Op de bouwlocatie zelf hangt inmiddels een reclamebord met een plattegrond waarop de kavels van de nog beschikbare Majoor en Kolonel woningen te zien zijn. Het betreft hier uiteraard een momentopname. Op de website www.hoebenakkernederweert.nl is meer info beschikbaar. Actuele beschikbaarheid is op te vragen via het contactformulier op de website.

Afgelopen maandag gingen weer drie kopers naar de notaris voor een Kolonelwoning, de 4e woning uit deze serie is nog beschikbaar voor wie een snelle bouwstart wenst.
 Op de bouw zelf tref je de contouren van twee majoor woningen waarvan de fundering net gestort is en een Majoor woning waar net het hoogste punt bereikt is. Ook in deze woning is het open dag.

Hoedenakker open dag Nederweert 6479

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie