Skip to content

Ongewenst vreemdeling aangehouden in Nederweert

Redactie
9 oktober 2015 | 13:14

Advertentie

politie nederweertGisteravond is in Nederweert één persoon aangehouden tijdens de eerste controle in het kader van het Donkere Dagen Offensief. De persoon stond in het opsporingssysteem gesignaleerd als ongewenst vreemdeling.

Ongewenst vreemdeling aangehouden in Nederweert

Op diverse toegangspunten in Nederweert werd verkeer gecontroleerd om inzichtelijk te krijgen wat er in en uit komt. Tevens werd er gewaarschuwd voor inbraken die op dit moment ook veel in Nederweert plaatsvinden. Diverse voertuigen en personen zijn door de politie gecontroleerd.

Tijdens de controle werd er ook één bestuurder bekeurd omdat deze niet in het bezit van een rijbewijs was. Ook werd er een openstaande boete geïnd van 277 euro.

Aankomende dinsdag 13 oktober gaat het donkere dagen offensief verder met de al eerder aangekondigde heterdaad oefening. Ben je al lid van #‎burgernet ? Dan zul je dinsdag gegarandeerd berichten gaan ontvangen waarbij wij jouw hulp vragen in de oefening ! Nog geen lid ? Ga dan naar www.burgernet.nl, download ook de burgernet app!

Advertentie

6 Reacties

  1. Goede actie. Beter preventief controleren dan achteraf concluderen.

  2. Dat ze dan wel alles controleren!! Ben gisteren staande gehouden maar mocht direct weer doorrijden, voldeed niet aan profiel!! Geen controle van papieren etc.
    Schijnbaar kan deze agent aan mijn neus zien dat ik betrouwbaar ben!!

  3. Jack niet zeuren als ze je auto binnenste buiten gedraaid hadden had je ook wat te mekkeren gehad.

    • nee hoor petesr, daar had ik volkomen achtergestaan! Controle volledig of anders niet doen. Waarom niet combineren met alcohol controle of zo? Ben toch staande gehouden. Nu was het alleen maar lachwekkend….

  4. Deden ze in Budschop maar meer controleren. Daar wordt ook regelmatig ingebroken en van die “vierkante kop” mensen gesignaleerd.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie