Skip to content

Uw komende kalenderweek

Redactie
11 oktober 2015 | 15:18

Advertentie

Ruben Weekers NederweertHet grote mysterie dat komende week heet, zal ongetwijfeld wederom een groots scala aan veranderingen teweeg brengen. Benieuwd naar wat u te wachten staat? Bij dezen een korte astrologische vooruitblik.

Maandag: de week begint, zoals altijd, ellendig. Met frisse tegenzin staat u op uit uw warme nestje om uzelf in de snijdende kou buiten te begeven. Ondanks deze taaie start van de dag treft u uw lotgenoten al snel op kantoor, werkplaats of schoolbank. Door verschuivende hemellichamen staat er in de sterren geschreven dat er vandaag weinig nieuws op uw pad zal komen. Kortom: een grauw dagje waarin u weinig geluk aan zult treffen.

Dinsdag: deze dag zal beginnen met een verassing in de vorm van een fikse verandering in uw dagelijkse routine. Wat de verandering precies inhoudt is niet duidelijk, maar houd rekening met dingen als een gebrek aan ochtendkoffie, een lekke autoband of uw postbode die naakt de krant komt brengen. De dag zal na deze ingrijpende verandering verlopen als een stripper op een begrafenis, zéér ongewenst dus.

Woensdag: vandaag start ontzettend voortvarend. Al bij het ontbijt merkt u dat u uitgeslapen, fris en volledig klaar bent voor deze enerverende dag. Het euforische gevoel is waarschijnlijk te danken aan de optimale stand van de maan ten opzichte van Saturnus. Door deze planeten zal vandaag ontzettend voorspoedig verlopen, waarschijnlijk gebeurt dit in de vorm van een oude liefde treffen, eindelijk eens geen broccoli te hoeven eten of winnen tijdens een potje toepen in de werkpauze.

Donderdag ondanks dat het weekend in zicht is, verloopt de dag moeizaam. Door een onverwacht uitje naar de kroeg is er sprake van enige opstartproblemen in de prille morgen. Vooral voor sterrenbeeld Weegschaal staat er een zware dag op het programma, er komt namelijk nogal wat kritiek over u heen. Deze kritiek betreft waarschijnlijk vooral dingen omtrent uw alcoholgebruik of kledingkeuze. Overigens zal een onbekende kale man contact met u proberen te leggen tijdens deze dag; negeer hem, hij is alleen maar uit op tongzoenen.

Vrijdag: op deze afsluitende dag van de werkweek staat er een heuse persoonstransformatie gepland. Tijdens uw dagelijkse route zullen er enkele voorvallen plaatsvinden die uw persoonlijke spirit voorgoed zullen veranderen. U maakt veel nieuwe contacten en komt meer in het reine met uzelf. Dit zorgt voor een immense geestelijke verschuiving binnen uw leefomgeving, het is dus aannemelijk dat uw vrouw eindelijk weg zal lopen of uw baas zal komen te overlijden.
De dalende hemellichamen zorgen echter voor een donkere blik op de toekomst. Maak u dus gereed voor een volgende ellendige werkweek die eraan zit te komen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie