Skip to content

Legoland Band in Weert

Redactie
13 oktober 2015 | 10:20

Advertentie

Persbericht 'Verrassingsconcert Legoland Band' bijlage(2)Woensdag 14 oktober vindt in het centrum van Weert een uniek verrassingsoptreden plaats van de Legoland Band. Het officiële huisorkest van Legoland Denemarken brengt tijdens hun concertreis aan Nederland een oorspronkelijk ongepland bezoek aan de stad.

Legoland Band in Weert

De band, voluit The LEGOLAND® Billund Guard Marching Band, bezoekt een week lang diverse plaatsen in Nederland. Tijdens hun reis bezoeken zij op woensdagmorgen Adams Drumworld in Ittervoort, waar het gezelschap een lunch aangeboden krijgt. Bij wijze van verrassing reizen ze daarna door naar de binnenstad van Weert. Vanaf ca. 15:00 uur zullen zij hun muzikale ronde beginnen vanaf de Nieuwe Markt.

Het fanfarekorps bestaat uit 40 spelers in de leeftijd van 12 tot 20 jaar en is opgericht in 1967. Inmiddels hebben meer dan 350 jongeren in deze band gespeeld. De Legoland Band heeft in meerdere landen opgetreden, waaronder de Verenigde Staten, Canada en Japan, en wordt beschouwd als een van de beste jeugdorkesten van Denemarken.

Het bezoek aan Weert was oorspronkelijk ongepland en vindt plaats op initiatief van Adams Drumworld. Om de muzikanten de gastvrijheid van Weert te tonen, trakteren Centrummanagement en winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion gezamenlijk op een smakelijke consumptie in de lokale horeca.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie