Skip to content

CV de Bengels zoekt enthousiaste, nieuwe leden

Glendi
15 oktober 2015 | 16:40

Advertentie

Prins CV de Bengels Nederweert 190In 2017 vieren de Bengels hun 4×11-jarig jubileum. Enkele oudere leden hebben nu al aangekondigd dat dit een mooie gelegenheid is om een stapje terug te doen en de Bengels nog willen volgen vanaf de zijlijn. Voor het bestuur is dit dan ook de aanleiding om uit te zien naar energieke, enthousiaste mensen om hun ledenbestand uit te breiden.

CV de Bengels

CV de Bengels is een mooie en gezellige vereniging die nauwe contacten heeft met de zusterverenigingen van Nederweert. Bij deze verenigingen zijn veel jongere leden waarmee tijdens het carnavalsseizoen vriendschappelijke contacten zijn. Ook buiten de grenzen van Nederweert zijn de Bengels een graag geziene club.

Maar CV de Bengels is meer dan een carnavalsvereniging. Ook buiten het carnavalsseizoen organiseren ze leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld: Sinterklaasviering en paaseieren rapen voor de kinderen, de kofferbakverkoop, een barbecue, een etentje met de leden, een weekendje weg, gezamenlijk een avondje uit of gewoon in de zomer gezellig terrasjes pikken met z’n allen.

Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk lid te zijn van een gezellige vereniging om tijdens en buiten het carnavalsseizoen mee op trekken? Ben je 18 jaar of ouder? Neem dan contact op via info@cvdebengels.nl o.v.v. lidmaatschap.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie