Skip to content

Multi-Fix interieurafbouw Nederweert

Redactie
30 november 2012 | 9:21

Advertentie

Interieurafbouw door Multi-Fix, hét adres voor plafonds, wanden en alle voorkomende afbouw werkzaamheden

Multi-fix Nederweert levert en monteert vrijwel alle gangbare en niet gangbare systeemplafonds en wanden. Ze werken zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, bedrijfsruimte, fabriekshal, bioscoop, huisartsenpraktijk, of je eigen woning, ze hebben altijd een plafond- of wandsysteem naar wens dat past in je budget. Ook daar waar specifieke eisen worden gesteld aan de geluids- en warmte isolatie, brandwerendheid, esthetische aspecten etc. zijn hun systemen toepasbaar.

Dankzij de hedendaagse computer- en softwaremogelijkheden kunnen ze je interieur in 3D ontwerpen, ongeacht wat voor vorm of eigenaardigheden het bewuste vertrek heeft. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is de afmetingen van het te ontwerpen vertrek, een kladpapiertje met schets is al voldoende! Digitale bestanden kunnen natuurlijk ook worden gebruikt.

Ze werken samen met (interieur)architecten, aannemers en facilitymanagers. Bestaande ontwerpen uitvoeren is vanzelfsprekend geen punt. Ze bieden genoeg flexibiliteit en capaciteit voor de grotere projecten in de utiliteitsbouw zoals kantoorpanden, zalen en openbare gebouwen.

Bent je geïnteresseerd in hun producten en diensten of heb je vragen hierover? Neem dan contact met ze op voor een vrijblijvende afspraak. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie