Skip to content

Rian stopt als bestuurslid van Dorpsraad Ospel

Redactie
30 oktober 2015 | 11:38

Advertentie

Afscheid Rian Dorpsraad OspelRian Schonkeren-Hendrix neemt afscheid als lid van de Dorpsraad Ospel. Ze was actief sinds 2005 en heeft veel betekend voor de Dorpsraad Ospel en het dorp Ospel. De dorpsraad bedankt Rian voor de jaren lange enthousiast inzet.

Rian stopt als bestuurslid van Dorpsraad Ospel

Sinds 2005 is ze lid van de Dorpsraad Ospel. Ze heeft dus meer dan 100 vergaderingen bijgewoond, maar daar bleef het niet bij. In de afgelopen jaren heeft Rian vele activiteiten voor Ospel opgezet, gepromoot en zich actief voor ingezet. Te denken aan onder andere het Sint Nicolaas Comité wat na jaren van slapen weer opnieuw leven is ingeblazen, mede dankzij haar. Of denk aan het welkomstpakket waarbij zij iedere weer een mooie mand opmaakte voor nieuwe inwoners van Ospel. Sinds kort hebben we daar nog een attentie voor de nieuwe burgers van Ospel bij. Helaas nog geen uitgereikt, maar wel geregeld door Rian. Daarnaast denk ik ook aan de kerstboom waar jij ieder jaar weer enthousiast bij te vinden was.

Uiteraard was zij ook heel actief betrokken bij het opzetten van onze nieuwe en huidige website, het nieuwe kleurrijke logo. We kunnen gerust wel stellen dat zij kleur gebracht hebt binnen de Dorpsraad Ospel! Ze combineerde dit alles naast een drukke baan en gezinsleven en toch vond ze dan ’s avonds en overdag nog even tijd om de Dorpsraad Ospel te promoten via Social Media: Facebook, Twitter, etc.

Ze was uiteraard bij nog veel meer zaken betrokken. Denk maar aan het politiek café, met een mooi hoogtepunt in 2014 waarin wij een livestream hadden… Of aan de fietsenstalling op het Aerthijsplein, het begin van de veilige oversteekplaatsen, etc. Ook heeft ze zich hard gemaakt om een echte ijsbaan te krijgen in Ospel, hetgeen uiteindelijk in Weert wel gelukt is…

Nu hebben we dan toch helaas afscheid moeten nemen van haar als gewaardeerd bestuurslid! Rian, bedankt voor al je inzet in de afgelopen jaren, je enthousiasme en je inspiratie. We gaan je nog missen als lid en zullen haastig om zoek moeten naar een vervangster….

Spreekt het jou aan om samen met een team van enthousiaste mensen iets moois voor Ospel te kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via bestuur@dorpsraad-ospel.nl of neem contact op met een van de bestuursleden via de contactpagina.

Jeroen Hennissen, voorzitter Dorpsraad Ospel

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie