Skip to content

Zinkassen Helpdesk

Redactie
30 oktober 2015 | 14:09

Advertentie

ZinkassenIn het verleden zijn er in de omgeving van Nederweert veel zinkassenlocaties gesaneerd. Ondanks deze sanering is nog niet alles weg. Regelmatig lopen partijen nog tegen de problemen aan van een bodemverontreiniging als gevolg van bijvoorbeeld deze zinkassen. De problemen ontstaan bij het aanvragen van een “schone grondverklaring” bij een koop-verkoop van een huis of bij bestemmingsplanwijzigingen en bouwvergunningen.

Zinkassen Helpdesk

Voor een goed advies of om op een simpele manier vast te stellen of er sprake is/kan zijn van zinkassen of een daaraan gerelateerde bodemverontreiniging kan gebruik gemaakt worden van de diensten van de “Zinkassen Helpdesk“. Deze helpdesk is recent opgericht. Je kunt, in ieder geval in 2015 nog, GRATIS een quickscan laten uitvoeren. Voor meer informatie: www.zinkassenhelpdesk.nl of kijk op de Facebookpagina.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00
20240822-In-de-sportlight-Daisy-Schroyen-
10 vragen aan
1 oktober 2024 | 18:30
Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00

Advertentie