Skip to content

Lei Hoeben 90 jaar

Redactie
2 november 2015 | 21:21

Advertentie

Lei Hoeben 90 jaarOp maandag 2 november brachten burgemeester Evers en wethouder Geraats een bezoek aan de heer Lei Hoeben in verband met het bereiken van de leeftijd van 90 jaar.

Lei Hoeben 90 jaar

Lei is al bijna 59 jaar getrouwd met Annie Tinnemans en samen hebben ze tot 1986 een schoenwinkel gedreven aan de Kerkstraat 73. Daarnaast was Lei schoenhersteller en zat hij vaak tot ’s avonds laat in zijn werkplaats schoenen van nieuwe zolen en hakken te voorzien, tassen te stikken en andere reparatieklussen op te knappen. Schoenen herstellen is altijd zijn hobby geweest en ook nadat de winkel was verkocht, heeft hij nog vele jaren deze service verleend aan familie, vrienden en bekenden.

Door het jarenlange werk met lijm en andere chemische stoffen heeft hij al jaren last van de luchtwegen, maar ondanks zijn hoge leeftijd heeft hij nog een geweldig goed geheugen voor namen, data en feitjes. Lei en Annie hebben samen 6 kinderen grootgebracht en inmiddels zijn er 16 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Sinds 2 jaar wonen zij in de Antoniusveste aan de Pastoor van der Steenstraat 6A1. De verjaardag is zondag in familiekring gevierd.

Advertentie

1 Reactie

  1. Lei van Tieske, van herte gefilleseteerdj met deze mijlpaol. Ich wîns uch nog völ gezóng jaore tow.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00
20240822-In-de-sportlight-Daisy-Schroyen-
10 vragen aan
1 oktober 2024 | 18:30
Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00
hand holding young plant with sunlight. concept eco earth day
Vol programma aan klimaatactiviteiten
1 oktober 2024 | 16:00

Advertentie